МЕДЕНО ИЗКУШЕНИЕ С КРЕМА СИРЕНЕ

МЕДЕНО ИЗКУШЕНИЕ С КРЕМА СИРЕНЕ
13 ноември 2019

 

Може да използваш за глазура на торта, с препечени филийки, палачинки или просто така.Важно не използвай крема сирене с ниско съдържание на мазнини или получената глазура ще бъде супа.

Съставки

крема сирене, 
1/2 чаша  несолено масло, омекотено
2 чаени лъжички екстракт от ванилия
6 супени лъжици мед BEE MY BLOOM
Щипка сол
 

В средна купа разбийте заедно крема сиренето, маслото, ванилията, меда и солта на вкус.

Авокадо с бадемово масло и BEE MY BLOOM Elderflower

Свежо, здравословно, сладко, веган!

прочети още

Тост сладък картоф с BEE MY BLOOM Elderflower

Кулинарно вдъхновение за почивните дни

прочети още

Магията на BEE MY BLOOM

BEE MY BLOOM е създаден по българска рецепта от 1907 година, изгубена във времето, но случайно открита на един таван. Рецептата, написана на стар български е за мед от акация, добит по меките хълмове на Стара планина и розов цвят събиран на изгрев в долините й. 

прочети още

"Bee My Bloom" & "Рукатка"

2 чаши кисело мляко "Рукатка" с ванилия1/3 чаша мед BEE MY BLOOM (можете да използвате повече или по-малко, ако желаете, в зависимост от това колко сладко ви харесва) *1/3 чаша гранола3 смокини 1. Започни с измиване и сушене на смокини, след което ги нарежете на тънки филийки. 2. Разбий заедно меда и киселото мляко. 3. Започни с добавяне на резен смокиня във всяка форма за сладолед , след това добави 1-2 лъжици смес от кисело мляко и мед. 4. Добави слой гранола. Следва още смес от кисело мляко, още една филия смокиня и др. Продължи , докато се запълни всяка формичка. 5. Замрази за 3-4 часа или до пълното им замразяване.

прочети още

Press

В медиите за нас

прочети още